Kaip dažnai mes atnaujiname kainas?

Kainų įkainiai atnaujinami kataloge nuo pirmadienio iki penktadienio tam tikru laiku :

1 AM (SGT) / 1 PM (ET) / 6 PM (CET)

9 AM (SGT) / 9 PM (ET) / 2 AM (CET)

5 PM (SGT) / 5 AM (ET) / 10 PM (CET)

Platinos ir paladžio kainos yra pagrįstos LBMA kainų įkainiai.

Rodio kainos yra pagrįstos Johnsono Matthey's kainos.

Pastaba: atminkite, kad uždarytos finansų rinkos (savaitgaliai, valstybinės šventės ir tt ...) kainų nustatymas neatnaujinamas.